ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

هشدار جدی درباره شیوع تب کریمه کنگو در کشور

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به شیوع بیماری تب کریمه کنگو، افراد از خرید گوشت کنار جاده با عنوان ذبح دام روستایی اجتناب کنند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۷ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 04
کد خبر: ۱۳۶۸۰۴

به گزارش راهبردمعاصر،آقای سید محمد آقامیری گفت: افراد با خرید گوشت و جگر از قصابی و مراکز تحت نظارت سازمان دامپزشکی نگرانی در خصوص مصرف نداشته باشند.

به گفته او، در کنار جاده گوشت‌های آویزان شده با عنوان ذبح دام روستایی فروخته می‌شود که به سبب فقدان نظارت سازمان دامپزشکی احتمال بیماری تب کریمه کنگو و سایر بیماری‌های ویروسی وجود دارد.

آقامیری گفت: بنابر آخرین آمار ۹ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند و خوشبختانه طی روز‌های اخیر تعداد مبتلایان اضافه نشده است.

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: به افراد توصیه می‌شود که از مصرف گوشت و جگر خام و آبدار اجتناب کنند و در صورت کشتار در منازل گوشت را به مدت ۲۴ ساعت و جگر را ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری کنند.

آقامیری گفت:با توجه به آنکه رستوران و هتل‌ها تحت نظارت سازمان دامپزشکی هستند؛ مردم این اطمینان را داشته باشند که در این مکان‌ها به این بیماری و سایر بیماری‌های ویروسی مشترک دام و انسان مبتلا نمی‌شوند.

تب کریمه کنگو برای اولین بار در شبه جزیره کنگو در سال ۱۹۹۴ کشف شد که به سبب عدم علایم بالینی دام قابل انتقال از دام به دام دیگر یا انسان است که در صورت رعایت شیوه‌های نامه بهداشتی و خرید گوشت از مراکز مجاز افراد نگرانی در خصوص مصرف به سبب نظارت دامپزشکی قبل، حین و بعد از کشتار نداشته باشند. /باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار